onsdag den 1. september 2010

Fimo :D

Så har jeg endelig fået lavet mine egne fimo perler! Stængerne jeg havde købt kunne jeg ikke få til at blive bløde nok, så det kunne ikke lade sig gøre. Jeg ved ikke om det var vores ovn, eller bare noget forkert ler. Men det var i hvert fald stenhårdt.
Så jeg besluttede mig igår for at tage ned og købe noget fimo ler. Og idag prøvede jeg så at lave nogle perler. Jeg synes selv resultatet er blevet ret godt, selvom de ikke er helt færdige endnu. De skal nemlig lige slibes lidt. Selvom jeg havde handsker på kom der alligevel fingeraftryk på. Men da det er mine allerførste håndlavede perler, så synes jeg det er lykkedes utrolig godt.
Jeg har dog fået bestilt nogle redskaber, for at det skal blive nogle rigtig flotte perler. Men meningen med det her var sådan set også bare at prøve om jeg kunne finde ud af det. Og det kunne jeg :)


5 kommentarer:

 1. Hvor fint! Held og lykke med de næste fimo-projekter.

  SvarSlet
 2. Tak :) Det er godt nok noget fedt materiale og arbejde med. Det er ligesom at være barn igen og lege med modellervoks..

  SvarSlet
 3. Hvor har du købt dit fimoler? :) de er helt vildt fede dine perler :)

  SvarSlet
 4. Jeg købte en startpakke fra panduro hobby, bare fordi jeg lige hurtig skulle igang. Men hvis du skal have det billigste ska man helt sikkert købe på ebay.. Tak :)

  SvarSlet