fredag den 28. januar 2011

Min trofaste følgesvend


Jeg kom til at tænke på at jeg ikke engang har fortalt om min lille "hjælper". Hver eneste gang jeg sidder ved skrivebordet og sysler med noget kommer Kleo og vil se hvad jeg laver. Hun går hen og snuser til alle tingene, og lægger sig også gerne oveni det. Hvis jeg ikke giver hende nok opmærksomhed begynder hun at kæle sig op ad mit hovede. Mange ville nok blive irriteret, men jeg synes det er noget af det mest hyggelige :)
I min barndom har jeg altid haft hunde, og jeg troede egentlig ikke man kunne have et ligeså godt forhold til en kat. Men da kæresten og jeg flyttede sammen i en lille lejlighed, blev vi enige om at vi skulle have en kat. Og jeg må sige at jeg tog fuldstændig fejl. Jeg elsker denne lille kat ligeså højt som alle de hunde jeg har haft. Det er selvfølgelig anderledes, men man kan have et ligeså godt forhold til katte. Kleo er en indekat og det gør sikkert også en stor forskel. Hun vil være op ad os hele tiden. Jeg synes vi har fået den sødeste, skøreste, frækkeste og smukkeste kat, men det gør alle jo nok :)


2 kommentarer:

  1. nåå. hvor er hun sød, det er lige som min kat, han skal også bare følge med i ALT hvad jeg laver. Katte er bare så skønne og jeg kunne ikke leve uden.

    SvarSlet
  2. Nej jeg kender det godt. De er fantastiske. Og det er så hyggeligt!

    SvarSlet