onsdag den 5. januar 2011

Rød Merrild taske6 kommentarer:

 1. Hej.
  Jeg skøjtede rundt på nettet efter den perfekte guide til candy wrap tasker. Tusind tak for dine oplysninger og din perfektionisme til at få ternene helt kvadratiske og 'stramme'..
  Flotte ting du laver, jeg vil følge med fra sidelinien med stor fornøjelse.

  Hilsen
  Anne-Mette

  SvarSlet
 2. Tusind tak :) Er glad for nogle kunne bruge mine råd. Forhåbentlig får du lavet din taske hurtigere end mig! Men i hvert fald god fornøjelse. Du må skrive hvis du har spørgsmål jeg kan hjælpe dig med :)

  SvarSlet
 3. Ja tak.
  Kommer evt. i knibe når jeg kommer til lynlåsen. -Så vender jeg frygteligt tilbage. :)

  SvarSlet
 4. Det er ikke så svært, det kræver bare masser af tålmodighed :) Jeg har fundet ud af at det er super godt at bruge bjørnetråd. Det er umuligt at knække!

  SvarSlet
 5. Jeg troede jeg kendte det hele, men aner ikke hvad bjørnetråd er.
  Jeg håber, med hjælp fra venners og families forbrug, at jeg kan være klar til en lynlås om 3-4 dage. Jeg kan slet ikke vente!

  SvarSlet
 6. Du kan google det. Det er lidt ligesom almindelig sytråd, det er bare tykkere og noget stærkere. Det er til gengæld også dyrt, men det er altså pengene værd.
  Det kan jeg også godt forstå. Det er fedt at få lavet sin allerførste taske. Håber for dig at det lykkes. Du skriver bare til mia_moerkeberg@hotmail.com hvis du får problemer :)

  SvarSlet