onsdag den 18. august 2010

Et nyt projekt

Jeg har besluttet mig for at begynde på endnu et projekt :) Jeg vil lave mine egne fimo perler! Jeg har altid (eller i de sidste tre måneder, i hvert fald) været vild med fimo perler. Hvis nogen er i tvivl om hvad søren det er for nogen perler jeg snakker om, så er det sådan nogen som her på billedet. Man kan lave dem i alle mulige former og farver. Og igår fandt jeg så ud af hvordan. Det er egentlig ret nemt, eller det lyder det i hvert fald til. Det eneste der er mit problem er at vi har en l.... kombi ovn.
Derfor har jeg bestilt nogle fimo stænger der allerede er lavet. Man kan nemlig også vælge at lave dem selv. Det er lidt ligesom modellervoks, men det er et endnu større projekt. Så først vil jeg lige se om det overhovedet kan lade sig gøre.
Jeg har netop fået at vide at mine stænger er blevet sendt. De kommer helt fra Hongkong, så det varer nok nogle dage inden jeg får de :P Jeg har købt dem inde på ebay, hvor man kan købe alt muligt til at lave disse perler, så jeg er bare helt hooked! Men kontoen er ikke for glad for det, så må hellere bare ønske mig det :)

2 kommentarer:

  1. Hvordan laver man de fimo perler ? Og kan man købe færdige stænger med mønster i ?

    Hilsen Lotte
    kridte-hvidt.dk

    SvarSlet
  2. Hejsa, Jeg er VIRKELIG nysgerrig efter at høre om det lykkedes for dig med at lave dine egne Fimo Perler??? Hilsen Charlotte

    SvarSlet