onsdag den 11. august 2010

Første indlæg

Så besluttede jeg mig for at lave min helt egen blog. Jeg har ofte læst andres, og har synes det var sjovt at følge med i. Men nu vil jeg så selv prøve, så må vi se om der er nogen der gider følge med i min blog :)
Jeg har altid elsket at være kreativ, men har haft svært ved at finde en vedvarende hobby. Men for tre måneder siden var jeg på et "lav-selv-smykker" kursus. Og det er jeg blevet helt bidt af, så det er nok mest det min blog kommer til at handle om. Jeg er også igang med at lave candy wrap, og så har jeg et vedvarende projekt i mine scrapbøger.
Jeg håber der er nogle derude der har lyst til at give mig noget feedback. Det kunne være super fedt at møde nogen med den samme interesse.


Bye bye for now

2 kommentarer:

  1. Hei Mia. Jeg har også akkurat laget meg en egen blogg. Jeg har lest blogg i mange år og sett mange flotte bilder. Så nå er det min tur. Jeg valgte Wordpress. Jeg har mye å lære når det gjelder å lage egen blogg. Jeg har lager ting hele tiden. Jeg elsker perler, stoff, papir, garn osv. jeg syntes bloggen din er kjempe fin. Fine perler du har kjøpt og prosjektet ditt med candy wrap ser spennende ut. Klem fra Norge

    SvarSlet
  2. Tusind tak.. Har først set din kommentar nu. Hvad hedder din blog? Det er altid fedt at møde andre med samme interesse for perler :D

    SvarSlet