mandag den 16. august 2010

To pakker

Jeg tømte postkassen og der lå sørme to pakker til mig. Den ene havde jeg ventet spændt på, men den anden kom fuldstændig bag på mig. Det var nemlig en pakke fra Kims, som jeg har skrevet til for længe siden. Da de aldrig havde svaret troede jeg ikke de havde ressourcer til det, ligesom alle de andre, men de skulle åbenbart lige tilbage fra sommerferie :) Så mangler man noget materiale kan jeg i hvert fald anbefale at skrive til Kims og Haribo. Jeg tror jeg sammenlagt har fået 20 meter plastic fra dem, så nu er der ingen undskyldning for ikke at føre projektet til ende!
Derudover har jeg i weekenden fået besøgt noget familie, som også gerne ville hjælpe mig med at samle. De har også allerede fortalt hvad de ønsker sig til jul, så jeg ska bare i gang med at folde.
I den anden pakke kom de perler jeg bestilte i sidste uge. Jeg har allerede fået lavet nogle ørestikker, og har en masse andre idéer med de andre perler. Så idag står vist atter på perler, tråd, låse og papir. But I love it :D

2 kommentarer:

  1. Seeeeejt med Kims, god overraskelse :0)
    Perlerne ligner så bolcher *haps*!

    SvarSlet
  2. Ja det var virkelig fedt! Troede jeg havde bestilt noget jeg havde glemt igen, indtil jeg vendte den om.. Hehe.. Så bestiller man vidst os for meget!
    Ja gør de lidt på billedet, men tror de gør nas i tænderne!

    SvarSlet