onsdag den 11. august 2010

Jeg kunne ikke lade være..

Jeg ville lige lægge min seneste kreation herind. Jeg har længe haft disse perler liggende, men vidste ikke hvordan jeg skulle bruge dem. Forelskede mig i dem ved første øjekast, for synes de var så unikke. Det viser det sig i hvert fald også at de er, da de nu er udgået (ØV!).
Men igår fik jeg lavet disse armbånd, som jeg egentlig blev ret tilfreds med. De drillede en del da det var elastiktråd jeg valgte at bruge.. Og det bed mig også i ..... da det ene armbånd sprang op tre gange! Råd: Lad være med at stramme dem for meget.

2 kommentarer:

  1. Sikke nogle fine armbånd! Ang de trælse knuder kan jeg råde dig til at bruge en knude af typen kirugknude. Hvis du søger på google kommer der forklaringer på hvordan du laver dem. De holder i hvertfald. Man kan også give knuden en dråbe sekundlim, og så er det i hvertfald ikke i knuden de går op.

    SvarSlet
  2. Har først set din kommentar nu :) Undskylder mange gange! Mit problem var faktisk ikke at knuden gik om, mere bare at tråden knækkede fordi jeg fik den strammet for meget.. Men ellers tak for tippet :)

    SvarSlet